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ÁNGEL LEÓN REIVINDICA EL AGUA COMO INGREDIENTE EN LA EDICIÓN MÁS INTERNACIONAL DE MADRID FUSIÓN

El “chef del mar” compartió también con la audiencia del escenario Pastry su visión marina llevada al universo dulce.   El chef de Aponiente, que insiste en recordarnos que “vivimos en un planeta mal llamado Tierra, compuesto en sus dos terceras partes de agua”, demostró una vez más en su ...
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CHEF CHELE GONZÁLEZ, TRIUMPHING IN THE PHILIPPINES, REVEALED “THE UNKNOWN FACE OF COCOA” AT MADRID FUSIÓN

  The renowned Cantabrian chef, who has been running Gallery by Chele restaurant in Manila for 10 years, met again with the Spanish public this afternoon and took part in the 22nd edition of Madrid Fusión Alimentos de España. In his presentation on “The unknown face of cocoa”, ...
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EL CHEF CHELE GONZÁLEZ, QUE TRIUNFA EN FILIPINAS, DESVELÓ ANTE LA AUDIENCIA DE MADRID FUSIÓN “LA CARA DESCONOCIDA DEL CACAO”

  El reconocido chef cántabro, que dirige el restaurante Gallery by Chele hace 10 años en Manila, se reencontró con el público de España esta tarde y participó de la vigesimosegunda edición de Madrid Fusión Alimentos de España, la más internacional y con mayor contenido de la historia de ...
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THE WINE EDITION WINES FROM SPAIN, THE IMPORTANT WINE CONGRESS HOSTED BY MADRID FUSIÓN ALIMENTOS DE ESPAÑA, LAUNCHES WITH THE MOST INTERNATIONAL PROGRAMME YET

  The first day of The Wine Edition Wines from Spain 2024 welcomed chefs, sommeliers and winemakers for a fourth edition of the global congress In a session focused on the Silver Route, Spanish winemakers spoke about the wines produced along the historic Roman road, from north to south ...
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UN VIAJE A LOS SABORES DE LA ANTIGUA ROMA, ARMONÍAS NÓRDICAS Y EL TÉ COMO ALTERNATIVA DE MARIDAJE, EN LA PRIMERA JORNADA DE MADRID FUSIÓN THE WINE EDITION 2024

Ferran Centelles ha inaugurado el auditorio de The Wine Edition Wines from Spain viajando al pasado mediante una cata maridaje inspirada en la Antigua Roma, junto a Carlos Casillas, chef del restaurante Barro. La británica Henrietta Lovell, ha conseguido distraer la atención del universo del ...
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Henrietta Lovell, known as The Rare Tea Lady, will stake a claim for the role of responsibly sourced tea in a beverage programme when she presents at The Wine Edition Wines from Spain, the global congress hosted by Madrid Fusión Alimentos de España

The fourth edition of the international wine event will take place from January 29th to January 31st 2024 Henrietta Lovell  will outline the many benefits high quality tea can bring to a dining experience as she calls for a revolution in the way the industry treats tea farmers and the ...
Leer másHenrietta Lovell, known as The Rare Tea Lady, will stake a claim for the role of responsibly sourced tea in a beverage programme when she presents at The Wine Edition Wines from Spain, the global congress hosted by Madrid Fusión Alimentos de España

LA GASTRONOMÍA DE JAÉN LLEGA A MADRID REPRESENTADA POR SUS 5 CHEFS CON ESTRELLA MICHELIN

El encuentro, que ha tenido lugar este miércoles, 24 de enero, en el espacio de Kitchen Club (calle General Pardiñas, 103), ha reunido a los chefs de Bagá (Pedro Sánchez), Dama Juana (Juan Aceituno), Malak (Javier Jurado Ruiz), Radis (Juan José Mesa León) y Vandelvira (Juan Carlos García). El ...
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The world’s best pizza chef Franco Pepe and sommelier Davide Guarino will outline the principles behind pairing wine with fried pizza during The Wine Edition Wines from Spain, the global congress hosted by Madrid Fusión Alimentos de España

The fourth edition of the international wine event will take place from January 29th to January 31st 2024 The pair will match wines from the Campania region with the famous fried pizza from restaurant Pepe in Grani outside Naples in Italy   Recognised by The Best Chef Awards as the ...
Leer másThe world’s best pizza chef Franco Pepe and sommelier Davide Guarino will outline the principles behind pairing wine with fried pizza during The Wine Edition Wines from Spain, the global congress hosted by Madrid Fusión Alimentos de España

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