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ASTARTÉ, DIOSA FENICIA DEL AMOR, INSPIRA A OLOM Y SU RESTAURANTE ETTU PARA ESTRENAR UN NUEVO MENÚ POR EL DÍA DE LOS ENAMORADOS

En pleno corazón de Cádiz, el restaurante Ettu situado en el Hotel Olom de Cádiz, ofrecerá un menú especial Astarté para celebrar la noche de San Valentín y el hotel contará con tarifas especiales de alojamiento.   Un menú especial Astarté centrado en los orígenes gaditanos y diseñado por el ...
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“SI HAY RUEDA HAY CINE”, LA NUEVA CAMPAÑA DE LA D.O. RUEDA QUE DA LA BIENVENIDA A LOS PREMIOS GOYA

La Denominación de Origen se prepara para la Fiesta del Cine Español y viste a la Estación de Renfe de Valladolid de mensajes que rinden tributo al mundo del cine La acción se completa con una serie de mupis digitales y de marquesinas de autobús ubicadas en el recorrido hacia la Feria de ...
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The Wine Edition Wines from Spain closes with a globe-spanning programme exploring the place of Spanish wine in a  world market, and sharing a master class in Georgian wine culture and traditions

  Master of Wine Pedro Ballesteros shared his economic law of wine as he chaired a panel of Spanish producers of fine wines   The question of confidence in Spanish wine as a prestige label overseas was at the centre of a roundtable discussion about the creation of excellence and value   In the ...
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FRANCO PEPE, CAPTIVATING THE AUDIENCE AT MADRID FUSIÓN ONCE MORE, INTRODUCED HIS FRIED PIZZA CONCEPT ALONGSIDE A UNIQUE PROPOSAL FOR PAIRING WITH ITALIAN WINES

  With his concept of fried pizza and an original pairing with Italian wines, the Italian master pizza maker Franco Pepe took part  in Madrid Fusión The Wine Edition Wines from Spain, the wine congress hosted by Madrid Fusión Alimentos de España, which is presenting its most ...
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